Turska: Potraga za vojnicima, neke vođe pobegle u inostranstvo

Izvor: Press, 18.Jul.2016, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: Potraga za vojnicima, neke vođe pobegle u inostranstvo

Turske bezbednosne službe i dalje tragaju za nekima od vojnika koji su bili umešani u propali pokušaj puča i njihovim oružjem u raznim gradovima i ruralnim oblastima Turske, ali ne postoji rizik da ponovo pokušaju da preuzmu vlast.
foto: tanjug.rs
Turske bezbednosne službe i dalje tragaju za nekima od vojnika koji su bili umešani u propali pokušaj puča i njihovim oružjem u raznim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << gradovima i ruralnim oblastima Turske, ali ne postoji rizik da ponovo pokušaju da preuzmu vlast.
To je za Rojters danas izjavio neimenovani visoki turski bezbednosni zvaničnik koji je naveo da je komanda turske vojske doživela "težak udarac u pogledu organizacije" zbog pokušaja puča, ali da i dalje deluje u koordinaciji s obaveštajnom agencijom, policijom i vladom.
"Neki od visokih vojnih zvaničnika umešanih u pokušaj puča pobegli su u inostranstvo", kazao je izvor Rojtersa.
 
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.