Turska: Evakuisan avion, nema bombe

Izvor: Mondo, 18.Feb.2017, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: Evakuisan avion, nema bombe

Avion turske aviokompanije "Turkiš erlajnz" evakuisan je danas pre poletanja iz Istanbula za Toronto, pošto je u jednom od toaleta u letelici pronađena sumnjiva poruka. Nije pronađena bomba.

Foto: Getty Images/John Phillips

Zvaničnik pres službe "Turkiš erlajnza" kazao je za AP da je kabinsko osoblje aviona na letu TK-17 našlo poruku "Bomba za Toronto" ispisanu velikim slovima na zidu toaleta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Pretragom nije pronađeno ništa sumnjivo u avionu.

Navodi se da je letelica vraćena na deo aerodroma predviđen za parkiranje i avion je potom evakuisan.

Aviokompanija je navela da se u ovom trenutku izvode bezbednosne procedure u letelici i nad putnicima.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama u turskom avionu: "Ovo je bomba za Toronto"

Izvor: B92, 18.Feb.2017

Avion turske aviokompanije "Turkiš erlajnz" evakuisan je pre poletanja iz Istanbula za kanadski grad Toronto...To je učinjeno pošto je u jednom od toaleta u letelici pronađena sumnjiva poruka...Zvaničnik pres službe "Turkiš erlajnza" kazao je za AP da je kabinsko osoblje aviona na letu TK-17 našlo...

Nastavak na B92...

Bomba za Toronto! Evakuisan avion na aerodromu u Istanbulu, u toaletu pronađena sumnjiva poruka

Izvor: Telegraf.rs, 18.Feb.2017

Avion turske aviokompanije "Turkiš erlajnz" evakuisan je danas pre poletanja iz Istanbula za kanadski grad Toronto, pošto je u jednom od toaleta u letelici pronađena sumnjiva poruka. Međutim, nakon temeljne pretrage ništa sumnjivo nije otkriveno...Zvaničnik pres službe "Turkiš erlajnza" kazao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.