Turska: Erdogan pred kamerama primio kinesku vakcinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2021, 20:12

Turska: Erdogan pred kamerama primio kinesku vakcinu

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan primio je danas kinesku vakcinu protiv kovid-19 pred TV kamerama, što, kako je portparol njegove AK stranke rekao, ima za cilj ublažavanje svake javne sumnje u pogledu efikasnosti vakcine.

Erdogan je primio prvu dozu vakcine u gradskoj bolnici u Ankari. Stigao je sa ministrom zdravlja Fahretinom Kočom, koji je dan ranije primio prvu vakcinu u zemlji.

Obraćajući se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << novinarima ispred bolnice, Erdogan je rekao da su se on i viši članovi AK stranke vakcinisali, i pozvao druge političare da podrže vakcinu.

"Broj vakcina u prvoj fazi je jasan. Sada će doći još 25-30 miliona doza u narednom periodu. Želimo da to nastavimo brzo", rekao je on, dodajući da ć sve vakcine koje stižu takodje biti iz Sinovaka za sada.

Ministar zdravlja Fahretin Koča izjavio je, nakon što je Erdogan napustio bolnicu, da bi svi građani trebalo da se vakcinišu kada dođe red na njih.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ERDOGAN SE VAKCINISAO PRED KAMERAMA: Primio kinesko cepivo i najavio da stiže još 25 miliona doza u Tursku (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Jan.2021

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan primio je danas kinesku vakcinu protiv kovid-19 pred TV kamerama, što, kako je portparol njegove stranke AK rekao, ima za cilj ublažavanje svake javne sumnje u pogledu efikasnosti vakcine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.