Turčin krio u automobilu 48 flaša viskija

Izvor: RTS, 14.Avg.2017, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turčin krio u automobilu 48 flaša viskija

Carinici su na izlazu graničnog prelaza Gradina sprečili da iz zemlje bude prokrijumčareno gotovo 50 flaša ''džoni voker'' viskija.
Velika količina viskija otkrivena je pre dva dana u "mercedesu b200 cdi"' nemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao nemački državljanin turske nacionalnosti putujući iz Nemačke ka Turskoj.
Iako je putnik cariniku rekao da nema ništa da prijavi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za carinsku kontrolu, pregledom prtljažnika je otkriveno da se u prostoru za rezervnu gumu nalazi čak 48 flaša viskija marke ''džoni voker'', od čega 46 flaša od 0,7 litara i dve flaše od jedan litar.
"Na prvi pogled bilo je nemoguće uočiti skriveni viski, jer je krijumčareni tovar bilo zakamufliran putnim koferima i velikim plastičnim vrećama punim raznih stvari", navodi se u saopštenju Uprave carina.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemački Turčin švercovao viski

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2017

Carinici su na izlazu graničnog prelaza Gradina sprečili da iz zemlje bude prokrijumčareno gotovo 50 flaša ''Johnnie Walker'' viskija...Velika količina viskija otkrivena je pre dva dana u Mercedesu ''B 200 CDI'' nemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao nemački državljanin turske nacionalnosti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ŠOK NA GRANICI: Rekao da nema ništa da prijavi, a onda su carinici pronašli dobro zakamufliran tovar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2017

Haos na prelazu Gradina..Carinici su na izlazu graničnog prelaza Gradina sprečili da iz zemlje bude prokrijumčareno gotovo 50 flaša ''Džoni Voker'' viskija...DETALJI ČEDOMORSTVA U VRBASU: Čeka se JEDNA STVAR koja će odrediti sudbinu osumnjičene majke..Velika količina viskija otkrivena je pre...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.