Turci uhvatili špijune

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 13:36

Turci uhvatili špijune

Turske vlasti privele su 33 osobe osumnjičene da su vršile poslove špijunaže za izraelsku obaveštajnu službu Mosad, prenela je državna novinska agencija Anadolu

Iz agencije dodaju da policija traga za još 13 osoba.

Policija je, navodi agencija, izvršila istovremene racije na 57 lokacija u osam provincija u okviru istrage koju je pokrenuo antiteroristički biro Kancelarije istanbulskog tužioca, prenosi Rojters.

Veruje se, prenosi Anadolu, bez >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navođenja izvora, da su osumnjičeni imali za cilj da identifikuju, nadgledaju, napadnu i kidnapuju strane državljane koji žive u Turskoj kao deo "međunarodne špijunske" operacije.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Turska uhapsila 33 osobe osumnjičene za špijunažu za izraelski Mosad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jan.2024

Turske vlasti privele su 33 osobe osumnjičene da su vršile poslove špijunaže za izraelsku obaveštajnu službu Mosad, prenela je danas državna novinska agencija Anadolu, dodajući da policija traga za još 13 osoba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.