Turci poginuli u napadima po koordinatama turske vojske

Izvor: B92, 11.Feb.2017, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Turci poginuli u napadima po koordinatama turske vojske"

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov saopšio je da su vazdušni napadi, u kojima su ubijena tri turska vojnika, obavljeni po koordinatama turske vojske.

"Nažalost, naša vojska je, dok je obavljala udare po teroristima, bila vođena koordinatama dobijenim od turske vojske i nije trebalo da njihovi vojnici budu prisutni u tom području, stoga su se nenamerni udari i dogodili", rekao je Peskov novinarima.

On je naveo da je do nesreće došlo zbog "nedostatka koordinacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u pružanju koordinata".

Turska vojska saopšitla je da su tri vojnika greškom poginula u vazdušnim udarima ruske vojske, tokom operacije protiv Islamske države u Siriji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.