Trifunović ostaje u Turskoj

Izvor: Mondo, 11.Avg.2016, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trifunović ostaje u Turskoj

Srpski trener ostaje na klupi tima koji je prošle sezone uveo u mirnu luku.

Foto: MN Press

Aleksandar Trifunović (49) vodiće i sledeće sezone turski tim Ješilgiresun.

On je preuzeo tu ekipu u februaru, udaljio je od zone ispadanja (12. mesto na tabeli 16 timova) i u četvrtak zvanično produžio saradnju sa rukovodstvom.

Ješilgiresun je iste večeri angažovao prvo, značajno pojačanje, američkog beka Rikarda Leta (201 >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << cm), koji je odabran na NBA draftu 2013. i tokom tri godine profi karijere bio član Dalasa (2013-15) i Njujorka (2015).

Čelnici su saopštili da planiraju četiri inostrana igrača, kojima žele da ove sezone učine konkurentnijim sastav bivšeg trenera Crvene zvezde, Lijetuvos Ritasa, Panioniosa, Spartak Sank Peterburga, Žalgirisa i Astane.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.