Izvor: Blic, 27.Jan.2024, 05:57

Tri aviona iz Turske prinudno sletela u Beograd, SRPSKI LEKARI SPASILI DVA STRANCA: "Nemica smanjivala želudac, a nije ni bila gojazna, Australijanac nema šta nije operisao"

Slučaj Morgan Ribeiro (20) zbog koje je avion prinudno sleteo u Beograd zbog komplikacija izazvanih estetskim operacijama, na žalost nije jedini. To je treći za godinu dana samo u jednoj beogradskoj bolnici. Srpski lekari dali su sve od sebe da mladoj Britanki spasu život, ali, na žalost, u tome nisu uspeli, jer je njeno stanje bilo kritično još i pre nego što je uopšte ušla u avion. Mnogo više sreće imala su druga dva stranca.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.