Traže radnike za “Turski tok”

Izvor: Večernje novosti, 18.Apr.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traže radnike za “Turski tok”

U švajcarskoj kompaniji „Adeko”, koja zapošljava radnike na izgradnji gasovoda, kažu da im je u prvoj fazi potrebno 120 radnika, a da će posle dva do tri meseca angažovati još oko 300 SMEDEREVO - Razgovori sa kandidatima koji su se prijavili da rade na gasovodu „Turski tok“ biće obavljeni u petak 19. aprila, od 10 časova u Opštini Velika Plana. Na razgovor mogu da dođu svi zainteresovani, i oni koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << se nisu prijavili, a poziv se odnosi i na stanovnike susednih opština. U švajcarskoj kompaniji „Adeko”, koja zapošljava radnike na izgradnji gasovoda, kažu da im je u prvoj fazi potrebno 120 radnika, a da će posle dva do tri meseca angažovati još oko 300. Pročitajte još: Nova gasna direktiva EU: Ciljaju „Severni tok 2“, a pogađaju i „Turski“Potrebni su rukovodioci građevinskom mehanizacijom, vozači viljuškara, automehaničari, autoelektričari, električari održavanja, vozači kamiona i fizički radnici. Prvi radovi počeće u maju. U prvih nekoliko meseci radiće se na teritoirji Velike Plane, a kasnije Paraćina, Jagodine i Zaječara sve do granice sa Bugarskom.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posao za 120 radnika na izgradnji Turskog toka

Izvor: Danas, 18.Apr.2019

Razgovori sa kandidatima koji su se prijavili da rade na gasovodu Turski tok biće obavlјeni sutra od 10 časova u Opštini Velika Plana. Članak Posao za 120 radnika na izgradnji Turskog toka se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.