Totalna ludnica u Istanbulu: Fener nadoknadio „-24“, briljantni Bogdan ubacio 26 koševa! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Apr.2017, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Totalna ludnica u Istanbulu: Fener nadoknadio „-24“, briljantni Bogdan ubacio 26 koševa! (VIDEO)

Odličan i Nikola Kalinić, koji je na kraju imao 14 poena, ali i važno zakucavanje u poslednjim trenucima utakmice

Šta se ovo dešava u Turskoj danas? Prvo je Darušafaka stigla minus od 16 poena i savladala Karšijaku u neverovatnom meču, a onda je Fenerbahče otišao korak dalje! Četa Željka Obradovića nadoknadila je čak 24 poena zaostatka i protiv Gacijantepa slavila rezultatom 97:92, uz briljantnu partiju Bogdana Bogdanovića!

Srpski snajperista >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izbušio je koš Gacijantepa i sa čak 26 poena predvodio istanbulskog giganta na putu do pobede vredne novog cementiranja na vrhu turskog šampionata. Na sve to Bogdanović je skupio i četiri asistencije i jedan skok, ali je imao pakleno moćnu podršku na putu do veličanstvenog preokreta.

First Class Isolation @LeaderOfHorde pic.twitter.com/DLh0uTVrAZ

Điđi Datome meč je završio s 19 poena, jedan koš manje imao je Jan Veseli, dok je Nikola Kalinić bio odličan sa 14 koševa, uključujući i veoma bitno zakucavanje za rezultat 95:90.

Fenerbahče je odigrao katastrofalno loše prvo poluvreme protiv Gacijantepa. Posle uvodnih 20 minuta činilo se da Feneru preti totalna katastrofa, pošto su gosti vodili rezultatom 59:35! Ali, usledila je strašna treća četvrtina Fenera, koja je završena rezultatom 24:9! Paklenom odbranom Fenerbahče je protivniku dopustio samo devet poena i tako zaostatak sveo upravo na tih devet koševa. Zato se Fenerbahče nije tu zaustavio, već je u poslednjih deset minuta spakovao čak 38 koševa protivniku!

Darušafaka je potpuno blesava ekipa!

Odlučujuću ulogu imao je upravo srpski tandem. Bogdanović je u završnih četiri i po minuta utakmice ubacio čak sedam poena, računajući i dva slobodna bacanja kojim je stavio tačku na veliku pobedu. Kalinić je pokazao neizmernu hrabrost, pošto je nekoliko trenutaka ranije snažno zakucao i Feneru doneo prednost od pet koševa (95:90). Do kraja Fenerbahče je uspeo da sačuva prisebnost i stabilnost u odbrani, pa je u drugom poluvremenu primio 33 koša. Što je, u poređenju s prvim delom utakmice - ogroman napredak. U isto vreme Fener je za isti vremenski period dao čak 62 koša!

Ludnica u Istanbulu...

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Evo kako je strašni Bogdan razbio Gacijantep (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Apr.2017, 10:42

I tako postavio lični rekord u turskom šampionatu..Vatreno je bilo u petak uveče u Istanbulu, gde je Fenerbahče uspeo da stigne prednost Gacijantepa od čak 24 poena iz prvog poluvremena i na kraju pribeleži važnu pobedu u borbi za prvo mesto pred start plej-ofa...Totalna ludnica u Istanbulu: Fener...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.