Tošiću 4 meča kazne zbog sukoba s Van Persijem

Izvor: B92, 09.Feb.2017, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošiću 4 meča kazne zbog sukoba s Van Persijem

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Turske kaznila je Duška Tošića sa četiri meča suspenzije i 18.000 evra zbog sukoba sa Robinom van Persijem.

Srpski reprezentativac iz redova Bešiktaša našao se u centru pažnje prošlog vikenda, pošto se na istanbulskom derbiju sukobio sa holandskim napadačem iz redova Fenerbahčea.

Van Persi je tokom celog meča provocirao protivnike, hvatao se za međunožje i okretao prema navijačima, ali se ipak mora istaći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da Tošić nije smeo da dozvoli da ga rival isprovocira.

Šta više, bivši centarfor Fejenorda, Arsenala i Mančester Junajteda uspeo je da prevari i sudiju jer je upravo on najpre udario Duška, a zatim i sramno simulirao da ga je Srbin udario glavom – iako ga nije ni pipnuo.

S druge strane, Van Persi će pauzirati tri susreta i mora da plati kaznu od 5.000 evra, dok će trener Bešiktaša Senol Guneš, koji je želeo da se fizički obračuna sa defanzivcem gostiju Simonom Kjerom, u kasu Saveza uplatiti 3.300 evra.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.