TURSKI MINISTAR ODBRANE ZA DLAKU IZBEGAO NAJGORE: Snažan udarac pogodio vojni avion u kojem se vraćao sa sirijske granice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2021, 20:26

TURSKI MINISTAR ODBRANE ZA DLAKU IZBEGAO NAJGORE: Snažan udarac pogodio vojni avion u kojem se vraćao sa sirijske granice!

Drama na nebu

Avion koji je prevozio turskog ministra odbrane i druge visoke vojne zvaničnike danas je bio prisiljen na prinudno sletanje nakon što je udario u pticu, javila je turska državna agencija Anadolija.

Avion turskih vazdušnih snaga prevozio je ministra odbrane Hulusija Akara, načelnika Generalštaba Jašara Gulera i komandanta kopnenih snaga Umita Dundara koji su se vraćali u Ankaru posle posete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vojnoj bazi Gazijantep, nedaleko od granice sa Sirijom, preneo je AP.

Avion je nedugo nakon poletanja imao kontakt sa pticom zbog čega je bio prinuđen na prinudno sletanje na aerodrom obližnje vojne baze nedaleko od grada Adana.

Avion je pretrpeo manja oštećenja, a tokom prinudnog sletanja nije povređen.

Vesti iz Sirije, Iraka, Jemena i Libije možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.