TURSKI MEDIJI BRUJE O PREVARI Dusko Tosic uhvacen sa misterioznom brinetom

Izvor: medio.rs, 22.Maj.2017, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURSKI MEDIJI BRUJE O PREVARI Dusko Tosic uhvacen sa misterioznom brinetom

Turski mediji ovih dana bruje o fotografijama Duška Tošića, koji je uhvaćen u noćnom provodu sa misterioznom brinetom.

Reprezentativac Srbije koji igra za turski Bešiktaš viđen je kako iz jednog noćnog kluba izlazi sa jednom lepoticom, sa kojom je seo u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu.

On je te večeri navodno slavilo prvenstvenu pobedu sa fudbalerima svog kluba, a navodno ju je primetio u klubu i pozvao da mu se pridruži u separeu. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Iz kluba su izašli oko pet ujutru.

Njihove zajedničke fotografije osvanule su u turskim medijima, i podstakle glasine da Duško vara svoju suprugu, pevačicu Jelenu Karleušu, sa kojom ima dve ćerke.

Karleuša se ovim povodom oglasila na Tviteru.

- Dragi turski mediji, ova žena je verenica Duškovog prijatelja, svi su bili zajedno te večeri. Ovo nije fer sa vaše strane - napisala je ona.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turski mediji tvrde da je Tošić prevario Karleušu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2017

Fudbaler Bešiktaša i srpski reprezentativac Duško Tošić osvanuo je u svim turskim medijima sa anonimnom brinetom u noćnom provodu...Kako prenose Turci provod je bio i više nego razuzdan, a Duško nije krio koliko mu je lijepo u društvu za sada anonimne djevojke...A cijela priča počela je tako...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.