TURSKA RAZOČARALA, A TUFAN POBEDIO: Supruga veziste Fenerbahčea će vas oboriti s nogu  (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 22:33

TURSKA RAZOČARALA, A TUFAN POBEDIO: Supruga veziste Fenerbahčea će vas oboriti s nogu (FOTO)

Prva zvezda države sa Bosfora nije bila na terenu, već na tribinama.

Reprezentacija Turske prva je ekipa koja doživela i drugi poraz na šampionatu. Od selekcije koju sa klupe predvodi Šenol Guneš bolje su bile selekcije Italije i Velsa.

Po mišljnju mnogih ljubitelja najvažnije sporedne stvari na svetu Turci nisu pružili dostojan otpor Azurima i Zmajevima, pošto su u oba meča delovali kao da su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << položili oružje i pre izlaska na teren. Jedini koji je i pored poraza od gorepomenutih reprezentacija i te kako pobednik, definitivno je Ozan Tufan. Naime, njega je sa tribina u Rimu bodrila prelepa supruga Rojin.

A post shared by Ennur Rojin Haspolat (@rojintufann)

A ako se baci pogled na njen Instagram nalog gde veliki broj pratilaca svakodnevno obraduje po kojom novom fotkom jasno je da je Tufan i te kako srećnik jer je osvojio srce ove prelepe brinete. Supruga prvotimca Fenerbahčea pleni svojom lepotom i prirodnim izgledom, a jasno je da kada se ona pojavila na tribinama kako bi bodrila svog izabranika da je malo ko uspeo da isprati dešavanja na terenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.