TURSKA OPTUŽUJE: Kurdi puštaju TERORISTE Islamske države iz zatvora!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURSKA OPTUŽUJE: Kurdi puštaju TERORISTE Islamske države iz zatvora!

Turski ministar tvrdi da su Kurdi ispraznili zatvor sa pripadnicima ID

Turski ministar odbrane Hulusi Akar izjavio je danas da sirijski Kurdi puštaju iz zatvora pripadnike takozvane Islamske države u delovima Sirije gde Ankara sprovodi ofanzivu.

Akar je novinarima u Ankari rekao da su Kurdi ispraznili jedini zatvor gde su čuvani pripadnici ID, i da su oni premešteni, prenosi Rojters.

- Kao što znate ulažemo maksimalne napore za ove zatvore. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kada smo stigli do njih videlo smo da su ispražnjeni i da su ekstremisti odvedeni - rekao je Akar ali nije naveo koliko je zatvorenika bilo u zatvoru.

VIDEO KOJI JE RASPLAKAO SVET: Siromašni dečak sprema obrok svom malenom bratu POPUT PROFESIONALCA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.