TURSKA LIGA: Fenerbahče izbacuje Bešiktaš iz trke za titulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 13:59

TURSKA LIGA: Fenerbahče izbacuje Bešiktaš iz trke za titulu

Meč počinje u 17 časova.

Fenerbahče i Bešiktaš odigraće danas još jedan od derbija Istanbula u okviru 10. kola turskog šampionata. Ova utakmica mogla bi da već danas okonča ambicije Bešiktaša o osvajanju titule.

Fenerbahče se trenutno nalazi u vrhu šampionata, na trećoj poziciji sa 20 bodova koliko imaju ispred njega Gačlatasaraj i Alannjaspor, ali Fener ima lošiju gol razliku. U poslednjih pet mečeva Feber je ostvario četiri pobede, a jedini poraz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je doživeo od Konje. Sa druge strane, Bešiktaš je sedmi, i ima dva poraza u poslednji pet kola.

Biće opet vrlo zanimljiva borba za titulu u Turskoj, a Bešiktaš bi mogao iz nje da ispadne već sada ako izgubi danas (17.00) od Fenerbahčea koji već ima sedam bodova više. Kvota na Fener u velikom derbiju je 1,90, dok je kvota na Bešiktaš čak 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fenerbahče – Bešiktaš.

Fenerbahče je favorit u ovom meču, ali će biti oslabljen odsustvom nekoliko igrača. Protiv Genčlerbirligija su se povredili Nazim Sangare, Harun Tekmin i Ener Valensija, dok se Mbvana Samata povredio u kup meču protiv Sivasa. Slična situacija je i u Bešiktašu pošto zbog povreda u timu neće biti Doruka Tokoza, Gokana Torea i Domagoja Vide.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.