TURSKA KONAČNO ZA VIKEND BEZ POLICIJSKOG ČASA! Erdogan popustio zbog burne reakcije naroda

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 15:53

TURSKA KONAČNO ZA VIKEND BEZ POLICIJSKOG ČASA! Erdogan popustio zbog burne reakcije naroda

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da je odlučio da odustane od uvođenja policijskog časa tokom vikenda zbog reagovanja turske javnosti, ali je upozorio svoje sunarodnike na ozbiljan porast broja zaraženih, izvestio je Rojters.

Ministarstvo unutrašnjih poslova najavilo je u ponedeljak policijski čas tokom vikenda, a turski predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je upozorio da je broj novoobolelih sa 700 porastao na skoro hiljadu dnevno.

- Ipak, reakcije građana na ovu meru uputile su nas da preispitamo odluku i opozovemo najavljeni policijski čas - objavio je turski predsednik na svom Tviter nalogu.

On je apelovao na sunarodnike da se pridržavaju mere socijalnog distanciranja i da vode računa o higijenskim preporukama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.