TURCI POSLUŠALI ERDOGANA: Izašli na ulice, mahajući zastavama ZAUZELI VOJNI TENK (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2016, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TURCI POSLUŠALI ERDOGANA: Izašli na ulice, mahajući zastavama ZAUZELI VOJNI TENK (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se najnoviji video snimak iz Istanbula, u kojem se vidi kako su građani, veruje se pristalice Redžepa Tajipa Erdogana, preuzeli jedan tenk koji pripada turskoj vojsci.

Grupa od dvadesetak građana, mahajući zastavama Turske, popeli su se na jedan tenk i preuzeli ga od turske vojske.

Nešto ranije večeras, Erdogan je putem Skajpa uživo u televizijskom programu pozvao svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pristalice da izađu na ulice i pruže otpor oružanim snagama koje pokušavaju da izvedu državni udar.

Pogledajte video:

— Ragıp Soylu (@ragipsoylu) July 15, 2016

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČAN SNIMAK IZ ISTANBULA: Narod prenosi RANJENIKE, sklanjaju ih od vojske (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2016

Turska vojska je otvorila vatru i upotrebila tenkove protiv građana Istanbula koji su izašli na ulice kako bi protestvovali protiv pokušaja vojnog udara u Turskoj, prenose svetski mediji...U pucnjavi je ranjeno nekoliko građana, ali za sada još uvek nema zvaničnih potvrda o broju povređenih, kao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Turska: Građani izašli na ulice, penju se na tenkove

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Jul.2016

Pokušaj vojnog udara u Turskoj nije uspio nakon što su građani poslušali poziv predsjednik Redžepa Tajipa Erdogana i izašli na ulice da mu daju podršku. Ljudi su se penjali na tenkove kako bi ih zauzeli nakon što su vojnici zauzeli ključne pozicije. (Andolija/Reuters)

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.