TRAMP OMILJEN LIK U TURSKOJ?! Sad se pojavljuje u Hvaljenoj ljubavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2017, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP OMILJEN LIK U TURSKOJ?! Sad se pojavljuje u "Hvaljenoj ljubavi"

Američki predsednik nije omiljen samo u političkim krugovima, već...

Uoči premijere 13. februara, u Istanbulu je održana proba prozorišne predstave pod nazivom “Hvaljena ljubav” koja je specifična po tome što se turski glumac Erhan Jazicioglu u njoj pojavljuje u liku predsednika SAD Donalda Trampa. Predstava će premijerno biti odigrana u ponedeljak u Kulturnom i izložbenom centru "Tramp" u Istanbulu, objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Anadolija.

Foto: Profimedia/ilustracija

Glumac koji tumači lik Trampa u ovoj predstavi, na konferenciji za novinare objasnio je kako se došlo na ideju da se u predstavi pojavi i lik novog američkog lidera.

- Razgovarali smo sa režiserom Borom Severcanom i tako došli na ideju da se u predstavi pojavi i Tramp. Onda smo razgovarali kako da uskladimo njegov lik u predstavi, za šta sam se ja pobrinuo. Počeo sam da ga pratim, sve njegove pokrete, prave korake, njegove greške, i to smo na jedan ironičan način preneli na daske - kazao je Jazicioglu.

Foto: Profimedia

Naglasio je kako se predstava bavi odnosima između ljudi i ljubavi, ali i kako ima u političkih elemenata.

- Mislim da smo na kraju napravili nešto lepo i nadamo se da će se to dopasti i publici - poručio je Jazicioglu, koji je u svojoj karijeri tumačio i likove dvojice turskih predsednika, Turguta Ozala i Sulejmana Demirela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.