TO NEĆE IZLEČITI NAŠE RANE Erdogan saveznike stavio pred svršen čin - dela, a ne reči!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 18:12

"TO NEĆE IZLEČITI NAŠE RANE" Erdogan saveznike stavio pred svršen čin - dela, a ne reči!

Traži dela, a ne reči.

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da očekuje konkretne korake od saveznika kada je reč o podršci Turskoj u borbi protiv terorizma, dva dana nakon bombaškog napada u Ankari.

- Želimo da vidimo konkretne prijatelje, pored poruka osude. Oni treba da znaju da te izjave u kojima osuđuju terorizam neće izlečiti naše rane - rekao je Erdogan, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rojters.

Turska policija je ranije danas saopštila da je uhapsila 928 osoba širom zemlje koje se sumnjiče za veze sa zabranjenom Radničkom partijom Kurdistana (PKK), a tokom akcije je zaplenjeno više od 840 komada oružja.

U nedelju, 1. oktobra, dvojica napadača izvela su bombaški napad ispred zgrade Ministarstva unutrašnjih poslova u Ankari, usled čega su lakše povređena dvojica policajca.

Jedan napadač se razneo, a drugog je ubila policija, navele su ranije lokalne vlasti.

Odgovornost za napad je preuzela militantna grupa Kurdistanske radničke partije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Erdogan: Očekujem konkretne korake

Izvor: B92, 03.Okt.2023

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da očekuje konkretne korake od saveznika kada je reč o podršci Turskoj u borbi protiv terorizma..."Želimo da vidimo konkretne prijatelja, pored poruka osude. Oni treba da znaju da te izjave u kojima osuđuju terorizam neće izlečiti naše...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.