TO JE BILO PREVIŠE: Čelnici Bešiktaša optustili fudbalera iz bizarnog razloga

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 16:19

TO JE BILO PREVIŠE: Čelnici Bešiktaša optustili fudbalera iz bizarnog razloga

Ponikao je u klubu iz Istanbula.

Čelnici Bešiktaša raskinuli su ugovor sa fudbalerom Emirhanom Delibašom zbog činjenice da ima otvoren profil na jednom sajtu za onlajn upoznavanje.

 - Sa Emirhanom Delibašem smo se sporazumno rastali. Delibašu želimo uspeh u budućoj karijeri - stoji u kratkom klupskom saopštenju.

Svi vodeći turski mediji su objavili da su se čelnici "orlova" na taj potez odlučili jer mladi 21-godišnji vezni fudbaler otvorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << profil na sajtu koji služi za upoznavanje putem interneta, što po mišljenju ljudi iz Bešiktaša narušava ugled kluba.  Delibaš je ponikao u Bešiktašu, ali je za prvi tim odigrao samo jedan meč. Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Goztepeu, gde je odigrao samo dva meča i postigao jedan gol. Ove sezone je do otkaza bio deo prvog tima Bešiktaša, ali nije dobio priliku da zaigra u nijednom takmičenju.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bešiktaš ga neće jer ima profil na sajtu za onlajn upoznavanje

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Feb.2024

Čelnici Bešiktaša raskinuli su ugovor sa fudbalerom Emirhanom Delibašom (21) zbog činjenice da ima otvoren profil na jednom sajtu za onlajn upoznavanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.