TBL - Fener pred titulom, Bogdan junak maratona (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TBL - Fener pred titulom, Bogdan junak maratona (video)

Košarkaši Fenerbahčea stigli su na korak od odbrane šampionske titule u Turskoj, pošto su u trećem meču finalne serije savladali Bešiktaš u meču koji je obilovao tenzijama i incidentima.

Aktuelni šampion Turske stigao je do tri "meč lopte" u finalnoj seriji plej-ofa pošto je nakon produžetka kao gost savladao ekipu Bešiktaša.

Treća utakmica finalne serije turskog šampionata obilovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je uzbuđenjima i tenzijama na tribinama, a apsolutni junak meča bio srpski internacionalac Bogdan Bogdanović.

Fenerbahče je na kraju slavio rezultatom 86:80 (22:16, 14:20, 17:18, 21:20, 12:6) nakon produžetka u utakmici koja je trajala gotovo tri sata!

Sudije su u dva navrata prekidale utakmicu zbog ispada navijača domaćeg tima, a na minut i po pre kraja naložile su da tribine budu ispražnjene što je dovelo do novog dužeg prekida.

Bešiktaš je u neizvesnoj završnici, pred praznim tribinama, stigao na korak od trijumfa, ali je Bogdan Bogdanović na pet sekundi pre kraja pogodio trojku za produžetak!

Pogodak Bogdana Bogdanovića pogledajte OVDE!

Srpski internacionalac je nakon pogođene trojke za produžetak upisao još šest poena u dodatnih pet minuta i tako izrastao u apsolutnog junaka utakmice.

#BSL Game is about to start pic.twitter.com/4lQnkcpK9v

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) June 14, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdan doveo Fener na korak od titule: Najbolje od rafala sačuvao za ključnu trojku u produžetku (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jun.2017

Foto: Marko Todorović..Fenerbahče je na korak od osvajanja turskog prvenstva!..Ekipa Željka Obradovića savladala je Bešiktaš posle produžetka 86:80 i povela 3:0 u finalnoj seriji...Meč se završio posle skoro tri sata, jer je prekidan u par navrata zbog incidenata koji su pravili domaći navijači,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.