Sutra u Istanbulu investicioni dan BiH

Izvor: Capital.ba, 16.Jun.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra u Istanbulu investicioni dan BiH

SARAJEVO  – Agencija za unapređenje stranih investicija u BiH /Fipa/ organizuje sutra u Istanbulu skup “BiH investicioni dan”, na kome se očekuje veliki broj turskih kompanija kojima će biti predstavljene mogućnosti ulaganja u BiH. Na skupu se očekuje prisustvo kompanija iz metaloprerađivačkog sektora, sektora proizvodnje autodijelova, proizvodnje hrane, namješataja, hemijske industrije, turizma, te tekstilne industrije, saopšteno je iz Fipe. “Fipa smatra da je ovaj investicioni >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << skup velika prilika da se privuče više turskih investicija, s obzirom da Turska zauzima tek 12. mjesto među stranim inestitorima u BiH”, navodi se u saopštenju. U plenarnom dijelu će se predstaviti postojeći investitori iz Turske u BiH i biće riječi o mogućnostima investiranja i trgovinske saradnje sa BiH, a nakon toga predviđeno je održavanje “bi tu bi” sastanaka između kompanija dvije zemlje. Privredna komora Istanbula jedna od najvećih privrednih komora u svijetu, s registrovanim članstvom 450.000 kompanija. Skup u Istanbulu organizovan je se u saradnji sa Generalnim konzulatom BiH u ovom gradu, te privrednim komorama Federacije BiH i Istanbula. Srna Чланак Sutra u Istanbulu investicioni dan BiH се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Sutra u Istanbulu investicioni dan BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jun.2019

SARAJEVO - Agencija za unapređenje stranih investicija u BiH /Fipa/ organizuje sutra u Istanbulu skup "BiH investicioni dan", na kome se očekuje veliki broj turskih kompanija kojima će biti predstavljene mogućnosti ulaganja u BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.