Super Mario se vratio u Bundesligu!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super Mario se vratio u Bundesligu!

Dolazak Gomeza gotovo izvesno znači da Volfzburg neće angažovati Simonea Zazu, napadača Juventusa iako je prošle nedelje delovalo da je transfer blizu realizacije

Mario Gomez obukao je danas zeleni dres Volfzburga! Posle tri godine pečalbarenja u Italiji i Turskoj, Gomez će terorisati golmane u Bundesligi na radost navijača Vukova. On je sa novim klubom potpisao ugovor na tri godine.

Prošle sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Gomez je bio najbolji strelac turskog Bešiktaša, gde je igrao na pozajmici, a osvojio je i šampionsku titulu.

Kako navodi tiražni nemački Bild, Volfzburg je na ime obeštećenja platio 7.000.000 evra. Uspeli su Vukovi da obore cenu za 3.000.000 evropskih novčanica koliko je prvobitno Fiorentina tražila.

Gomez nije hteo da ostane u Turskoj posle pokušaja vojnog puča, a čelnici Fiorentine želeli su da se oslobode napadača jer ima finansijski jak ugovor.

Iskusni 31-godišnji napadač u četvrtak će zvanično biti predstavljen novinarima i navijačima u Volfzburgu.

Dolazak Gomeza gotovo izvesno znači da Volfzburg neće angažovati Simonea Zazu, napadača Juventusa iako je prošle nedelje delovalo da je transfer blizu realizacije.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.