Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Mar.2024, 15:10

Stranci “pali” na Gradini: Hteli da prokrijumčare skoro 5.000 doza steroida

BEOGRAD – Carinski službenici su na graničnom prelaza Gradina, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo 5.000 pojedinačnih doza različitih anaboličkih steroida. Kako je saopštila Uprava carina, slučaj je otkriven 3. marta, kada je na izlazu iz zemlje za detaljan pregled izdvojen automobil strane registracije, kojim su dva muškarca putovala iz Nemačke ka Turskoj. Iako su […]
Vest Stranci “pali” na Gradini: Hteli da prokrijumčare skoro 5.000 doza steroida objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Carinici Srbije na granici s Bugarskom sprečili krijumčarenje 4.700 kesica steroida

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Mar.2024

Carinici Srbije su na graničnom prelazu Gradina s Bugarskom sprečili pokušaj krijumčarenja 4.700 kesica anaboličkih steroida nađenih u automobilu strane registracije, saopštila je danas Uprava carina.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.