Koronavirus u Zvezdi, odložen meč sa Žalgirisom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2021, 20:16

Koronavirus u Zvezdi, odložen meč sa Žalgirisom

Utakmica između Žalgirisa i Crvene zvezde, koja je na programu u četvrtak, odložena je.

To je potvrdio Klub sa Malog Kalemegdana, nakon testiranja prvog tima i stručnog štaba.

Saopšteno je da su identifikovana četiri slučaja zaraze koronavirusom.

"U skladu sa svim zdravstvenim merama, ekipa je u utorak 02.02.2021. godine podvrgnuta novim testiranjima i laboratorijskim ispitivanjima, nakon čega su pozitivni hitno stavljeni na mere kućne izolacije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Takođe, o novonastaloj situaciji u kojoj se našao naš klub, obaveštena je hitno i Evroliga. Nakon pregleda kompletne dokumentacije i svih rezultata, medicinski tim EL doneo je odluku u utorak uveče da odloži meč 24.kola sa Žalgirisom u Kaunasu koji je trebalo da odigra u četvrtak 04.02.2021. godine od 19 časova u Kaunasu",navodi se u saopštenju.

Zvezdin naredni duel je sa Krkom u ABA ligi 8. februara, ali je i on pod znakom pitanja.

Štimac ipak ne dolazi u Zvezdu

Spski košarkaši Vladimir Štimac i Stefan Janković novi su igrači Bahčešehira, saopštio je danas turski klub. Janković je u Tursku došao iz Partizana, dok je Štimac stigao nakon epizode u kineskom Ćingdau.

Štimcu će Bahčešehir biti 17. klub u karijeri, dok je Janković posle koledža na Havajima u Evropi igrao za Crvenu zvezdu, Partizan i AEK iz Atine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.