Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2021, 19:54

Štimac blizu potpisa u Turskoj

Srpski centar uskoro na novoj adresi, nezvanično saznaje Mozzart Sport

Vladimir Štimac karijeru izvesno nastavlja u Turskoj. Prema nezvaničnim informacijama, osvajač evropskog, svetskog i olimpijskog srebra sa reprezentacijom Srbije blizu je potpisa za Bahčešehir, sa kojim se nedavno dogovorio i Stefan Janković.

Štimac je bez angažmana od pre mesec dana, kada je sporazumno raskinuo ugovor s kineskim timom Ćingdao Igls zbog promena pravila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prema strancima, a posle kraćeg odmora u Srbiji karijeru bi mogao da nastavi na Bosforu.

Ako bi potpisao za Bahčešehir, Štimac bi zadužio opremu šestog kluba iz Turske, a četvrtog iz Istanbula. Podsetimo, iskusni centar je u karijeri nastupao za Banvit, Bešiktaš, Anadolu Efes, Turk Telekom i Fenerbahče.

Bahčešehir je mlad klub iz Istanbula, pošto je osnovan pre samo četiri godine. Ove sezone Bahčešehir može da se pohvali respektabilnim sastavom u kojem se nalaze nekadašnji evroligaški šuter Erik Grin, koji je i prvi strelac ekipe u turskom prvenstvu. Uz njega se ističu polivalentni centar Tomas Robinson koji ima pozamašno NBA iskustvo, a igrao je i elitno klupsko takmičenje sa Himkijem u dva navrata, te povremeni reprezentativac Nemačke Ismet Akpinar. Odnedavno je član ekipe i doskorašnji krilni centar Partizana Stefan Janković. Bahčešehir je trenutno na 12. poziciji turskog prvenstva sa skorom 6-13.

Štimac je tokom karijere imao uspeha na turskoj košarkaškoj sceni. Sa Efesom je 2018. osvojio domaći Kup, bio je učesnik dve Ol star utakmice, a takođe je bio i najbolji skakač tamošnjeg šampionata 2017. i 2018. godine.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.