Stigle kazne: Tošiću četiri meča suspenzije, Van Persiju tri!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2017, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigle kazne: Tošiću četiri meča suspenzije, Van Persiju tri!

Naš fudbaler će morati da plati i 18.000 evra na sve to, a Holanđanih 5.000 evra

Stigle su i kazne kao epilog vatrenog derbija Fenerbahčea i Bešiktaša u Kupu Turske. Najveći sukob imali su Robin van Persi i Duško Tošić, a sada su im izrečene i kazne.

Tošić je dobio četiri meča suspenzije i moraće da plati 18.000 evra (71.000 lira), a Robin van Persi je dobio tri meča suspenzije i 5.000 evra (19,500 lira).

Kaznu od jednog meča >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << suspenzije dobio je i Bešiktašov trener Senol Guneš koji je hteo da se tuče sa Simonom Kjerom i moraće na sve to da plati 13.000 lira.

Uskoro opširnije...

(FOTO: Printskrin)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigle kazne za Tošića i Persija!

Izvor: Sportske.net, 09.Feb.2017

Zbog svega što se dešavalo u derbiju između Bešiktaša i Fenerbahčea, kažnjeni su Duško Tošić i Robin van Persi...U četvrtfinalu Kupa Turske ekipa Bešiktaša je ispala od Fenerbahčea, a jedini gol na meču postigao je Robin van Persi...Holandski fudbaler je, ipak, bio u centru pažnje zbog...

Nastavak na Sportske.net...

Žestoka kazna Tošiću, ali je kažnjen i Van Persi

Izvor: Mondo, 09.Feb.2017

Defanzivac Bešiktaša Duško Tošić i napadač Fenerbahčea Robin van Persi kažnjeni zbog incidenata u derbiju prethodnog vikenda...Foto: YouTube/Screenshot..Incident na derbiju Kupa Turske između Bešiktaša i Fenerbahčea, dobio je i svoj epilog...Glavni akteri velike gužve u finišu prvog poluvremena,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.