Srpski napadač i dalje bez kluba, čeka milionsku ponudu!

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2020, 14:46

Srpski napadač i dalje bez kluba, čeka milionsku ponudu!

Blizu je dogovora sa ruskim klubom, tvrdi agent.

Đorđe Despotović je postao slobodan igrač nakon što je napustio Orenburg u kojem je ove sezone postigao osam golova na 20 utakmica u Premijer ligi Rusije.

Činilo se da bi srpski napadač mogao da pojača CSKA, ali su Moskovljani odustali od te namere, možda i delom zbog činjenice da fudbaler traži godišnju platu od 1.200.000 evra, tvrde ruski mediji.

"Pregovaram sa ruskim klubom i blizu smo dogovora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostaje samo da dogovorimo neke finansijske stvari jer ne nude onoliko koliko traži igrač. Međutim, postoje opcije i za selidbu u SAD i Tursku pošto oni nude dosta više", rekao je menadžer 28-godišnjeg Despotovića Juri Gorbenko.

On je istakao da se ne radi o CSKA i Rostovu, koji je tamođe bio povezivan sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde.

Plata od 1.200.000 godišnje zaista deluje mnogo, međutim Despotović bi u novi klub stigao bez obeštećenja što će novom poslodavcu olakšati pregovore...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.