Izvor: Luftika.rs, 05.Sep.2023, 14:15

Srpska odbojkašica Jovana Stevanović je prava lepotica i ćerka poznatog trenera

Zlatna generacija srpskih odbojkašica protkana je hrabrošću, jedinstvom i nestvarnom lepotom.
Naše moćne odbojkašice su od sinoć vicešampionke Evrope. Iako su za dlaku izgubile poziciju na tronu, one su za nas uvek na prvom mestu.
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je od Turske u finalu Evropskog prvenstva rezultatom 2:3, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << naše devojke uzele su devetu uzastopnu medalju za Srbiju na velikim takmičenjima, odnosno petu vezanu na evropskim prvenstvima.
Finale sa Turskom će se dugo pamtiti po kvalitetnoj i uzbudljivoj odbojci, Srbija je kući ponela srebro, sve devojke su bile briljantne – i Tijana Bošković, i Bjanka Buša, i Maja Ognjenović, i Bojana Drča, i Ana Jakšić, i Sara Lozo, Ana Bjelica, i po igri, ali i po lepoti.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Jovana Jole Stevanovic (@stevanovicjovana_15)


 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Jovana Jole Stevanovic (@stevanovicjovana_15)


Ove godine nemoguće je bilo ne primetiti blokerku Jovanu Jole Stevanović – koja zrači optimizmom i lepotom.
Jovana je ćerka je bivšeg trenera crno-belih Gorana Stevanovića, nemoguće je ne primetiti je na terenu, ali mi smo primetili da ova devojka pleni lepotom i na terenu i van njega, a na njenom Instagram nalogu videli smo i kako Jovana izgleda kada se dotera – može opušteno da bude manekenka, a ima i brata manekena.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Jovana Jole Stevanovic (@stevanovicjovana_15)


Izvor: Zadovoljna
Odbojkašica izbačena iz tima zbog bujnog poprsja, danas radi kao model i slika se za Playboy

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.