Izvor: Luftika.rs, 31.Maj.2023, 08:14

Srpska Kapadokija na sat vremena od Beograda i jeftinija od Turske

Ukoliko niste smislili gde ćete na odmor, možda biste malo egzotike mogli da nađete i u našim krajevima.
Na svega sat vremena od Beograda niče prava turistička atrakcija, koja bi trebalo da postane poznata kao „srpska Kapadokija“.
Ako ste Kapadokiju obeležili na svojoj travel mapi prvenstveno zbog prelepih slika šarenih balona koji se u zoru uzdižu nad fantastičnim pejzažima, možda vam se želja da to doživite ostvari i pre nego što odete do >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Turske.
Opština Inđija odlučila je da razvije turizam u ne tako posećenoj oblasti, pa je na malenom rečnom ostrvu organizovala srpsku Kapadokiju.
Od 3. juna, pa sve do kraja leta, biće organizovano letenje balonom na vreo vazduh na svega sat vremena od Beograda.
Let po osobi koštaće 6.000 dinara, dok za decu nema informacija, piše Nova.








View this post on Instagram


















A post shared by Ana Marija & Saša Putovanja (@stiklakafakravata)


Zasad znamo da će radnim danima baloni poletati oko 19h, odnosno pred zalazak sunca, a vikendom rano u zoru, kao i da je spremno 5 malih balona koji mogu da prime 4 osobe, i 2 velika u koja staje čak dvadesetoro.
Ono što je najbitnije je svakako da je probni let prošao odllično, i da je sve spremno za pravu avanturu.
Turistička organizacije Inđije je takođe organizovala i vodiče koji će vas provesti kroz fotosafari gde možete uživati u flori i faune Krčedinske ade.
Top predlozi za putovanja &#8211; Kapadokija, Madrid I Lisabon, Rimini

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.