Srbima je omiljena glumica; njen ljubavni život je nalik na turske serije u kojima glumi

Izvor: B92, 17.Avg.2022, 17:58

Srbima je omiljena glumica; njen ljubavni život je nalik na turske serije u kojima glumi

Svojim talentom i lepotom obeležila je neke od najuspešnijih turskih serija koje su emitovane u Srbiji - "Sila", "Ezel", "Majka"... ali malo ko zna da Džansu Dere (41) nema toliko uspeha u ljubavi koliko u glumačkoj karijeri.

Džansu je, inače, završila arhitekturu, međutim, to, očigledno, nije bio njen poziv, jer je svet pamti po raznim ulogama iz turskih serija. Takođe, 2000. godine proglašena je za mis Turske i jedno vreme se bavila menekenstvom pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, kako smo naveli, pronašla svoj životni poziv - glumu.

Što se tiče njenog ljubavnog života, ova turska gumica malo priča o svom privatnom životu, ali medijima je poznato da je, dosad, njena najveća ljubav bio komičar Džem Jilmaz.

Par je zajedno proveo šest godina, a u jednom trenutku je Jilmaz zaprosio lepu glumicu. Međutim, ubrzo nakon toga, u medijima je isplivala informacija da je komičar varao Džansu s koleginicom Ahu Jagtu. Džansu je tada stavila tačku na veridbu, a Jilmaz i Ahu su se potom venčali i dobili dete.

Nakon ove neuspešne veze, Dereova je zavolela svog menadžera, ali se ni ta ljubav nije završila slavno – mediji su pisali da ju je i on prevario i ostavio zbog druge žene.

"Hladna sam kao led i takva ću ostati", rekla je Džansu jednom prilikom i istakla da ne želi da priča u intervjuima o svojim ljubavnim problemima.

"Neke stvari se jednostavno ne tiču javnosti jer su privatne, tiču se samo mene. Ne pravdam se svojim roditeljima, pa neću ni drugim ljudima", istakla je glumica za InStyle.

Prema pisanju turskih medija, ona je već neko vreme u vezi sa osam godina mlađim kolegom Metinom Akdulgerom, što nijedno od njih dvoje nikad nije želelo da potvrdi.

Paparaci su ih više puta viđali zajedno, a mediji pišu da su se simpatije javile tokom snimanja mini-serije "Ličnost" 2018. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.