Spartak na pripremama u Turskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2020, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartak na pripremama u Turskoj

Fudbaleri subotičkog Spartaka počeli su pre nekoliko dana pripreme za prolećni deo prvenstva. U klubu su zadovoljni učinkom u prvom delu, a cilj i u nastavku ostaje plasman u plej of.

Pripreme na Gradskom stadionu u Subotici počelo je oko 40 igrača. To su pre svega standardni prvotimci, igrači koji su se vratili sa pozajmice i perspektivni igrači iz omladinske škole Spartaka. Klub su definitivno napustili Mladenović i Obradović, a sa pozajmice se vratio Šimura. Da li >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će biti još odlazaka, za sada se ne zna, ali se zna da ambicije kluba i u nastavku ostaju plasman u plej of.

"Cilj je isti, znači da se završi u plej ofu. Mislim da to možemo da ostvarimo pogotovo ako nastavimo da igramo kao što smo završili polusezonu, poslednjih pet-šest utakmica, gde smo stvarno dobro igrali i zabeležili dobre rezultate. Tako da nadam se da ćemo obezbediti taj plej of koji je glavni cilj za ovu sezonu", kaže Nikola Simović, predsednik kluba.

Prvi deo priprema fudbaleri Spartaka će odraditi na Gradskom stadionu, a potom sledi selidba u Antaliju. Pre odlaska Subotičani će odigrati dve kontrolne utakmice, sa TSC i Vojvodinom, a i u Turskoj ih očekuje provera sa kvalitetnim rivalima.

"Tamo u Antaliji ćemo imati zaista onako, više nego dobre provere, gde ćemo igrati sa ruskim i ukrajinskim prvoligašima. Zaista to su ekipe koje su na visokom nivou tako da ćemo tačno imati uvid i pokazatelj gde smo, šta smo i na kom smo nivou i gde nam je mesto i sigurno da nam je to od neprocenjive važnosti", ističe šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović.

Šef stručnog štaba podseća da je na početku sezone jedan od ciljeva bio da ekipa bude u plej ofu. Gaćinović ističe da je u prolećnom delu mnogo teže osvajati bodove nego u jesenjem, ali se ipak nada da je plasman među osam najboljih ekipa u Superligi cilj koji se može ostvariti.


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.