Snimak Kašogijevog ubistva: Dobro znam da sečem

Izvor: RTS, 14.Dec.2018, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak Kašogijevog ubistva: Dobro znam da sečem

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da se na audio snimku ubistva saudijskog novinara Džamala Kašogija u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu čuje ubica koji kaže: "Znam dobro da sečem".
Čovek koji se čuje na snimku, kako kaže Erdogan, visoko je rangirani pripadnik vojske i "zaposleni u mrtvačnici", koji "otvoreno" govori da može da secira telo, prenosi AP.

Turska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je zaključila da je 15 osoba ubilo Kašogija 2. oktobra u saudijskom konzulatu u Istanbulu.
Audio snimak njegovog ubistva Turska je dostavila Saudijskoj Arabji, SAD, Nemačkoj i još nekim zemljama.
Agencija navodi da je Erdogan kritikovao i saudijskog prestolonaslednika Muhameda bin Salmana zbog toga što je prvobitno izjavio da je Kašogi napustio konzulat, a potom sam sebe demantovao.
"Ova zemlja nije glupa, zna kako da ljude drži odgovornima", rekao je Erdogan.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kašogijev ubica: Dobro znam da sečem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2018

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da se na audio snimku ubistva saudijskog novinara Džamala Kašogija u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu čuje ubica koji kaže: "Znam dobro da sečem"...Čovek koji se čuje na snimku, kako kaže Erdogan, visoko je rangirani pripadnik vojske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.