Šleper lažne garderobe zaustavljen na carini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šleper lažne garderobe zaustavljen na carini

Carinici su na ulazu graničnog prelaza Gradina zaplenili više od pet tona garderobe za koju se sumnja da je kopija brendova u kamionu turske registracije, a koji je prevozio više od 22 tone odeće od Istanbula ka Distriktu Brčko u BiH, gde se nalazi poznata pijaca "Arizona".

Carinici su pronašli 12.000 delova odevnih predmeta i više od 330 pari garderobe i obuće za koju se sumnja da krši pravo intelektualne svojine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a čija je vrednost procenjena na oko 14.500 evra.

Najviše je bilo dukseva, oko 5.000 sa natpisima brendova "polo", "lakost", "kenzo", oko 2.500 pari trenerki "najk", "adidas", bos", "iv sen loran i gotovo 1.300 košulja "tomi hilfiger", "hugo bos", "barberi".

Zaplenjeno je i više od 700 kačketa "najk", "armani", "džordan", "adidas", oko 500 ženskih torbi "majkl kors", "luj viton" i "prada", 350 novčanika "bos", "armani" i "majkl kors", oko 400 pari helanki "najk" i "adidas".

U saopštenju se navodi da je zaplenjeno više od 300 pari patika "fila", "najk", "guči" i isto toliko bluza "miki maus" i "spajdermen", 230 pari donjeg veša "kelvin klajn" i 100 pari dečijih panatlona "armani".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na Gradini zaplenjeno preko 5 tona sumnjive garderobe

Izvor: JužneVesti.com, 31.Avg.2018, 09:04

Više od 5 tona sumnjive robe koja se nalazila u kamionu, među kojom je bilo 12.000 delova odeće i više od 330 pari garderobe i obuće, kako navode u Upravi carina, zaplenjeno je graničnom prelazu Gradina kod Dimitrovgrada...Zaplenjena roba, za koju se sumnja da povređuje pravo intelektualne svojine,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.