Skup Podržimo Tursku večeras u Novom Pazaru

Izvor: B92, 07.Avg.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skup "Podržimo Tursku" večeras u Novom Pazaru

Novi Pazar -- Skup “Podržimo Tursku i volju njenog naroda” u Novom Pazaru biće održan večeras u Pešačkoj zoni kod Sebilja, prenose lokalni mediji.

Kako se navodi, skup je organizovala neformalna grupa građana Društvo prijatelja Turske.

Navodi se da su organizatori Novopazarci koji su studirali u Turskoj i oni koji vole Tursku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Na konferenciji za medije članovi organizacionog odbora ovog skupa pozvali su "sve građane Novog Pazara, da, bez obzira na političku pripadnost, podrže skup i dođu u što većem broju kako bi pružili podršku demokratiji u ovoj zemlji".

Navodi se i da su građane Novog Pazara na ovaj skup pozvali i predstavnici tri najjače bošnjačke partije - Sandžačke demokratske partije, Stranke demokratske akcije Sandžaka i Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podrška Erdoganu i u Novom Pazaru

Izvor: Mondo, 07.Avg.2016

U Novom Pazaru večeras je održan skup podrške predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu, nakon neuspelog vojnog puča 15. jula...Foto: MONDO, Lana Stošić..Na skupu u Novom Pazaru putem video-bima direktno se pratio veliki miting u Istanbulu, gde se obratio i Erdogan...Novopazarsko okupljanje podrške,...

Nastavak na Mondo...

Sandžak: Ekonomska spona između Srbije i Turske

Izvor: SandzakPress.net, 08.Avg.2016, 14:24

U vrijeme kada se u Novom Pazaru nekoliko stotina građana okupilo u centru grada kako bi pružili podršku, kako kažu, turskom predsjedniku i demokratiji u toj zemlji, novinar Al Jazeere Harun Karčić istražio je kako ekonomija veže Sandžak i Tursku. Rifko Bošerović već 20 godina pravi i prodaje...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.