Skandal koji potresa Tursku: Glavni glumci iz serije Paramparčad završili na sudu!

Izvor: Svet plus, 02.Sep.2016, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal koji potresa Tursku: Glavni glumci iz serije Paramparčad završili na sudu!

Popularna serija Paramparčad koja se prikazuje na Prvoj televiziji, dobila je sudski epilog zbog svađe glavnih glumaca.

Serija "Paraparčad" oborila je sve rekorde gledanosti u Turskoj, ali malo je poznato da je tokom snimanja prvog serijala došlo i do velikog skandala.  Glavni glumci u seriji Nurgul Ješilčaj i Erkan  završili su u svim medijima. Iako u seriji glume partnere između kojih se javlja ljubav tokom borbe za život njihove dece, realnost van snimanja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << potpuno drugačija. Glumica Nurgul optužila je kolegu Erkana za seksualno uznemiravanje, dok joj kolega nije ostao dužan, te ističe kako je sa njom teško raditi jer na snimanje često dolazi pijana i ne zna šta radi.

Optužbe koje su izneli u javnost, dospele su na sud, a epilog čitave ove situacvije će se uskoro znati. Scenaristi nisu želeli da rizikuju popularnost serije tako da su u drugom serijalu zamenili glumicu Nurgul Ješilčaj jer Erkana Petekaja trenutno važi za najplaćenijeg i najpopularnijeg glumca u Turskoj i regionu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.