Serija A - Milan 3/3, proradio Leao! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020, 20:04

Serija A - Milan 3/3, proradio Leao! (video)

Odlična igra "rosonera" u drugom delu igre.

Piolijevi izabranici nastavljaju da dobijaju bez Ibre, Specija pala na "San Siru" 3:0.

U prvom delu igre bez većih šansi, "rosoneri" su imali tek jedan šut u okvir gola. Na drugoj strani debitant u Seriji A je pokušao preko Verdea, ali Donaruma na mestu.

Drugo poluvreme počinje ulaskom Čalhanoglua. Upravo je turski internacionalac asistirao za prvi gol Leaa. Portugalac dolazi do prvog gola u Seriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << A ove sezone, igrao se 57. minut.

"Rosoneri" su imali dosta bolju igru, sjajni Teo Ernandez je posle solo akcije udvostručio vođstvo. Odlični bek je oduzeo loptu na sredini terena a onda i postigao gol u 76. minutu.

Samo dva minuta kasnije, Leao overava novu pobedu Milana - Portugalac se sjajno snašao u šesnaestercu posle asistencije Kesija.

      Standings provided by SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.