Serija A - Dva lica Milana, Pioliju bod na debiju! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Dva lica Milana, Pioliju bod na debiju! (video)

"Rosoneri" su imali sve u svojim rukama do nadoknade.

Milan delovao bolje posle pauze, posebno se istakao Čalhanoglu koji je golom i asistencijom bio glavni igrač, ali borbeni Leće preko sjajnog Kalderonija stiže do 2:2 u nadoknadi..

Domaći tim je počeo dosta ofanzivno, pokušavali su odmah na početku Leao i Paketa, ali je ipak turski internacionalac doneo vođstvo. Bilja nalazi Čalhanoglua u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šesnaesterci, Turčin se snalazi kao na petoparcu i sjajnim volejom donosi prednost u 20. minutu.

Dominirao je Milan do kraja poluvremena, ali prednost ostaje minimalna pred odlazak na pauzu.

U nastavku meča Leće pokazuje mnogo veću želju, "rosoneri" se i ne snalaze najbolje u ovom periodu. Gosti dolaze do izjednačenja već u 62. minutu. Konti je nespretno reagovao u svom šesnaestercu, Italijan je igrao rukom što je poslalo Babakara na belu tačku. Donaruma čita udarac napadača, ali Kuma Babakar uspeva da izjednači iz odbitka (1:1).

Posle izjednačenja Milan vraća svoju igru, Čalhanoglu je imao dobru priliku, ali je zamalo neprecizan. Turčin je ipak igrač meča pošto posle njegove asistencije rezervista Pjontek vraća vođstvo Milanu. Igrao se 81. minut kada Poljak donosi 2:1. Činilo se da će ovo biti pobeda na debiju Piolija, ali je Kalderoni pokvario slavlje domaćih navijača i u 93. minutu donosi veliki bod Lećeu!

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.