Sećate li se Ibrahim paše iz Sulejmana Veličanstvenog? ŽENE SU LUDELE ZA NJIM: Evo kako sada izgleda NEKADAŠNJI ZAVODNIK (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 16:53

Sećate li se Ibrahim paše iz "Sulejmana Veličanstvenog"? ŽENE SU LUDELE ZA NJIM: Evo kako sada izgleda NEKADAŠNJI ZAVODNIK (FOTO)

Turska serija “Sulejman Veličanstveni” snimana je od 2011. do 2014. godine.

Serija "Sulejman Veličanstveni" doživela je veliki uspeh na našim prostorima, što ne čudi jer je najuspešnija turska serija u istoriji.

Domaća publika obožavala je glavne likove, a miljenici dama bili su Bali beg, kog je igrao Burak Ozčivit, i Ibrahim paša Pargalija, kog je glumio Okan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jalabik.

U stvarnom životu kako prenose turski mediji, ovaj glumac je pravi Kazanova.

Okan je jedan od najbolje plaćenih glumaca u seriji, a gotovo da nema glumice koja je odolela njegovom šarmu. Na njega je pala i Selma Ergeč, njegova sultanija Hatidže koju je osvojio tokom snimanja.

A post shared by 🍃Ꮖʙrᴀhiʍ Ꮲᴀshᴀ🍃 (@ibrahimpasha2023)

Njihova strasna veza trajala je godinu i po, a zbog nje je ostavio svoju verenicu, glumicu Hande Soral, iako je već bio ugovoren datum venčanja. Kao razlog Selminog i Okanovog raskida navodi se podatak da Okan vodi buran noćni život i stalno izlazi, zbog čega ga je Selma isterala iz stana.

„Porodica i ljubav su za mene dve najvažnije stvari u životu, ali ako odnos ne funkcioniše, iluzorno je očekivati da će se partner promeniti. Zbog toga ne treba gubiti dragoceno vreme, nego krenuti dalje“, rekao je Okan koji je u novoj vezi.

A post shared by Okan Yalabık (@okanyalabikresmi)

Okan je zbog uloge morao da nauči jahanje i mačevanje, kao i da savlada osnove grčkog, italijanskog, latinskog i mađarskog jezika. Takođe je naučio i da drži violinu, iako mu je draža bas gitara.

Ove godine će popularni glumac napuniti 45 godina.

Glumac koristi društvenu mrežu Instagram, gde povremeno deli svoje fotografije, pa tako s vremena na vreme pokaže damama da se nije mnogo promenio od svoje najpoznatije uloge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.