Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2021, 15:05

Savršen start sezone Terzićevog Fenera: Ovo je tek mali korak, dug put je pred nama

„Posle pobede protiv Vakifbanka naša mlada ekipa će raditi u još prijatnijem ambijentu“, rekao je trener istanbulskog tima

Tri pobede i devet osvojenih bodova posle tri odigrana kola u prvenstvu Turske. Ovo je učinak koji je ostvario istanbulski Fenerbahče, na čijoj klupi sedi selektor Srbije Zoran Terzić. Prvo je pred njegovom četom pao Bolu Beledijespor (3:0), pa Nilufer (3:1), a onda pre dva dana u velikom derbiju i veliki dužnik iz prošlosezonskog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << finala Vakifbank (3:1).

Ekipa Đovanija Gvidetija je ostvarila protiv Fenera niz pobeda. Poslednji put je obračun sa gradskim rivalom izgubila još 29. oktobra 2019. godine. Vakifu je Fener bio i poslednja prepreka do titule na kraju prethodne takmičarske godine, kada je podigao pehar bez borbe, jer je Terzićev tim tada imao velikih problema sa virusom korona.

Oba sastava su doživela promene tokom leta, a prvi okršaj u sezoni pripao je Fenerbahčeu.

U odnosu na prošlu sezonu samo je u startnoj postavi sada bila Eda Erdem“, naglasio je Terzić posle utakmice. „Protiv Vakifa smo definitivno pokazali da smo na dobrom putu. To je najvažnije. U ovom trenutku, mi imamo veoma mlade igrače koji u budućnosti mogu da budu veoma dobar tim. Nadam se da možemo da pokažemo mnogo bolju igru nego što je to sada“.

U postavi Fenerbahčea od ove sezone je naša reprezentativka Mina Popović. Ona je 1994. godište, a jedna je od iskusnijih u timu. Mesto u startnoj postavi zauzima i Arina Fedorovceva koja je čak deset godina mlađa.

Posle pobede protiv Vakifa, naša mlada ekipa će raditi u još prijatnijem ambijentu. Naše ponašanje i stavovi na terenu će biti mnogo bolji. Veoma važan trijumf za nas. Samo treba da znamo da je sezona veoma duga i da smo napravili samo mali korak. Pred nama je dug put“, zaključio je Zoran Terzić.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.