Saša Ilić uplašio turskog novinara!

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić uplašio turskog novinara!

Turski novinar glasno pričao preko mobilnog telefona, a onda pogledao ka stolu u press sali...

Saša Ilić je ikona Partizana, ali je dobro poznato lice i u Turskoj, gde je igrao za Galatasaraj i gde ga navijači tog kluba pamte, baš kao i legendarnog Dževada Prekazija, koji je takođe sa crno-belima doputovao u Istanbul kao podrška.

Kapiten Partizana bio je, zajedno sa trenerom Zoranom Batom Mirkovićem, određen da govori na konferenciji za novinare u sali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << veleleponog stadiona Bešiktaša, pred revanš meč u četvrtak uveče.

Dok je Mirković govorio, jedan turski novinar je glasno pričao preko mobilnog telefona. Kada je podigao glavu, video je za stolom i Sašu Ilića i bilo je primetno da se iznenadio.

Predstavnici srpskih medija su se našalili da je tom turskom kolegi Saša Ilić, verovatno, ostao u lošem sećanju, kada je kao igrač Galatasaraja postigao dva gola u istanbulskom derbiju za preokret.

"Mi smo već u Beogradu pokazali da možemo da pariramo ovako velikoj ekipi kao što je Bešiktaš uz maksimalno zalaganje i koncentraciju. Očekuje nas paklena atmosfera, ali to može da bude naša prednost, jer su mladi igrači željni dokazivanja. Očekujem sjajnu utakmicu i pobedu Partizana", rekao je Saša Ilić novinarima.

S obzirom na to da poznaje turski fudbal, zna i kakva atmosfera očekuje Partizan, ali...

"Ali, i mi u Srbiji imamo sličnu atmosferu. Zato ne očekujem ništa specijalno. Ni njima nije bilo lako u Beogradu, kao što ni nama neće biti u četvrtak uveče. Jedina razlika je što se stadion u Beogradu retko puni".

Da li neko može da ponovi ono što je Ilić protiv Bešiktaša? Ne mora za minut, ali da budu dva gola...

"Velika je stvar postići dva gola protiv Bešiktaša, ali to je bilo davno. Partizan u svojim redovima ima igrače koji mogu da reše utakmicu. Nismo došli sa belom zastavom", odgovorio je Ilić.

Galatasaraj - Bešiktaš 3:2 (2005/06)



Izvor: YouTube/Erdoğan Production
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Legenda Partizana šokirao turskog novinara

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018

Turski novinar glasno pričao preko mobilnog telefona, a onda pogledao ka stolu u press sali....Saša Ilić je ikona Partizana, ali je dobro poznato lice i u Turskoj, gde je igrao za Galatasaraj i gde ga navijači tog kluba pamte, baš kao i legendarnog Dževada Prekazija, koji je takođe sa crno-belima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.