Šaćiri: Morali smo da pobedimo

Izvor: B92, 20.Jun.2021, 22:09

Šaćiri: Morali smo da pobedimo

Reprezentativac Švajcarske Đerdan Šaćiri bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf te selekcije nad Turskom od 3:1.

On je postigao dva gola, a prvi je bio naročito lepo, sa ivice kaznenog prostora je pogodio drugi ugao, slabijom desnom nogom.

"Prvi je bio posebno dobar, sa mojom slabijom desnom nogom. Naravno da sam presrećan zbog oba gola. Zadovoljan sam nastupom i srećan što sam pomogao timu" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << , rekao je Šaćiri.

"Sajdžije" su bile u situaciji "biti ili ne biti".

"Morali smo da pobedimo. Propustili smo jednu ili dve šanse i možda mogli da postignemo još golova, ali dobro, zadovoljni smo rezultatom", dodao je on.

Švajcarska je završila kao treća u grupi i moraće da sačeka kraj grupne faze kako bi saznala da li će biti među četiri najbolje trećeplasirane ekipe.

"Uradili smo ono što smo morali protiv dobre ekipe. Sada čekamo, videćemo šta će se dogoditi", zaključio je Šaćiri.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.