SVE IH JE VIŠE: Mobilni operateri pozivaju korisnike da ostanu kod kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE IH JE VIŠE: Mobilni operateri pozivaju korisnike da ostanu kod kuće

Budite oprezni...

Iako socijalno distanciranje nije lek za koronovirus, ipak se radi o meri koja bi trebalo da smanji opterećenja koja trpi zdravstveni sistem, što bi medicinskim radnicima omogućilo da lakše obavljaju svoj posao. Upravo se zbog toga građanima preporučuje da ostanu kod kuće, pa sve više mobilnih operatera svojim korisnicima preko displejeva šalje upravo tu poruku – Stay Home.

Poruka je do sada primećena u Nemačkoj, Belgiji, Ujedinjenim Arapskim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Emiratima, Peruu, Turskoj Indiji, Luksemburgu, Rumuniji, Indoneziji, Nigeriji, te drugim zemljama, a očekuje se da se taj broj vremenom poveća, budući da je građanima potreban svakodnevni podsetnik na to kako bi trebalo da se ponašaju. Neki operateri rade i više od toga, pa je Verizon, na primer, građanima poklonio još 15GB interneta koje mogu da troše regularno, ili za hotspot.

Operateri u Sjedinjenim Američkim Državama korisnicima su omogućili da kasne sa plaćanjem računa, što je najviše korisno onima koji su zbog pandemije ostali bez posla.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.