STRAVIČNI SNIMCI EKSPOLOZIJE U TURSKOJ! Pet radnika poginulo u fabrici oružja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 11:28

STRAVIČNI SNIMCI EKSPOLOZIJE U TURSKOJ! Pet radnika poginulo u fabrici oružja (VIDEO)

Uzrok eksplozije zasad nije poznat.

U eksploziji u fabrici raketa i eksplozivnih naprava u Turskoj poginulo je pet radnika, saopštilo je danas ministarstvo odbrane.

Eksplozija se dogodila rano jutros u okrugu Elmadag, u predgrađu Ankare, preneo je AP.

- U fabrici raketa i eksploziva MKE u okrugu Elmadag u Ankari dogodila se eksplozija. U eksploziji je stradalo pet naših radnika. Povodom incidenta pokrenuta je krivična istraga - navelo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ministarstvo.

Rođaci zaposlenih koji su saznali da je došlo do eksplozije u fabrici, pohrlili su ispred fabrike, preneo je TGRT Haber.

Fabrika radi na ispunjenju kvote raketnih i eksplozivnih potreba ministarstva odbrane i ministarstva unutrašnjih poslova.

U fabrici se vrše eksplozivna, toplotna i dinamička ispitivanja raketnog goriva i baruta. Posle eksplozije, na mesto nesreće stigli su vatrogasci, koji gase požar, kao i veliki broj ambulantnih vozila.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.