ŠTA JE SAD OVO? Turski VELIKAN dovodi reprezentativca Srbije! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2018, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JE SAD OVO? Turski VELIKAN dovodi reprezentativca Srbije! (FOTO)

Odlučni su.

Fudbaleri Torina izgubili su na premijeri Serije A od Rome, a srpski internacionalci Saša Lukić i Adem Ljajić nisu dobili priliku u ovom meču. Bio je to samo signal da se ponovo pokrenu priče o odlasku Ljajića iz Rima.

SVE JE DOGOVORENO: Gudelj se vraća u Evropu (FOTO)

POTPISAO: Filip Kostić promovisan u novom klubu (FOTO)

Fenerbahçe Torino'da top koşturan Adem Ljajic için nabız yokluyor. Torino'nun 'kesin satın alma' şartının >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << anlaşmada yer alması halinde bu transfere sıcak bakabileceği belirtiliyor.

(Fotomaç)

-Adem Ljajic Torino kariyeri ve istatistikleri 🔎 https://t.co/wctc1iOd18

— SkorAdam (@SkorAdam1) August 21, 2018

VERUJE U NJEGOVE KVALITETE: Prosinečki pozvao igrača Partizana u reprezentaciju BiH (FOTO)

Ovakvu odluku trenera Valtera Macarija sa zadovoljstvom su sačekali u Istanbulu. Turski velikan Fenerbahče voljan je da angažuje reprezentativca Srbije. U taboru Kanarinaca spremni su da izdvoje 10.000.000 evra za bivšeg igrača Partizana, Fjorentine, Rome i Intera, ali se čeka reakcija iz redova Bikova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.