SRPSKI KAMIONDŽIJA NAPRAVIO HAOS U ISTANBULU: Greškom uleteo u uske uličice, jedva ga izvukli (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 08:38

SRPSKI KAMIONDŽIJA NAPRAVIO HAOS U ISTANBULU: Greškom uleteo u uske uličice, jedva ga izvukli (VIDEO)

Policija je bila prinuđena da odreaguje

Kamiondžija iz Srbije napravio je pravi saobraćajni haos u Istanbulu, u delu grada poznatom kao Uskudar. Navigacija je njegov šleper greškom odvela u uske sokake, kroz koje nije mogao da prođe i gde se zaglavio.

Šleper se donekle provukao uskim istanbulskim sokacima u ovom starom delu grada na anadolijskoj strani Bosfora. Međutim, na jednom skretanju zaglavio se, nije mogao ni napred ni nazad zbog duge prikolice, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turski "Hurijet".

Manevrišući, kamion je napravio manju štetu na okolnim radnjama, a prolaznici su pozvali policiju.

Pošto nije bilo šanse da se šleper izvuče iz uskih uličica, otkačena mu je prikolica, pa je kamion otišao sam.

Prikolica je, međutim, i dalje blokirala ulice i tek posle nekoliko sati uklonjena je specijalnim mašinama.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srpski kamiondžija napravio haos u Istanbulu VIDEO

Izvor: B92, 06.Mar.2021

Kamiondžija iz Srbije napravio je pravi saobraćajni haos u Istanbulu, u delu grada poznatom kao Uskudar...Kako prenose turski mediji, srpskog kamiondžiju je prevarila navigacija i odvela ga do dela grada na kom su ulice izuzetno uske i kamion se tu zaglavio...Verovali ili ne, kroz nekoliko uskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.