SRBIJI SE OTVARA PRILIKA ZA PRVO MESTO: Turska savladala Mađarsku

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 17:57

SRBIJI SE OTVARA PRILIKA ZA PRVO MESTO: Turska savladala Mađarsku

Izabaranice Marine Maljković večeras od 20.45 igraju protiv Slovačke.

Košarkašice Turske pobedile su Mađarsku rezultatom 69:68 u meču drugog kola grupe D u kojoj je i Srbija na Evropskom prvenstvu.

Mađarska je važila za favorita i imala je praktično dobijen meč, ali je ispustila plus sedam u poslednjem minutu. Turska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je preokrenula i pobedila i sad obe ekipe imaju po pobedu i poraz. Ukoliko Srbija večeras pobedi Slovačku, biće pobednik grupe čak i ako u poslednjem kolu izgubi od Mađarske sa devet ili manje razlike.

Tursku su ka pobede predvodile Uzun sa 15 poena o Mekovan sa 14. Kod Mađarske su se istakle Lelik 18 i Gore sa 14 poena. Kis je dodala 13 poena.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOŠARKAŠICE NASTAVLJAJU DA DOMINIRAJU U drugom meču Evrobasketa ubedljivo savladana Slovačka! Obezbedile prolaz u drugu fazu!

Izvor: Pančevac-online.com, 16.Jun.2023

Košarkašice Srbije ostvarile su i drugu pobedu na Evropskom prvenstvu. One su ubedljivo savladale Slovačku sa 90:52 i tako obezvedile prolaz u drugu fazu takmičenja. Da bi se aktuelne šampionke Evrope našle direktno u četvrtfinalu potrebno je da u poslednjem kolu grupne faze trijumfuju protiv...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Krajišnik: Imamo svoj cilj, od nas zavisi VIDEO

Izvor: B92, 16.Jun.2023

Kapitenka Srbije Tina Krajišnik bila je zadovoljna posle pobede protiv Slovačke na Evrobasketu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.