SRAMOTA! Bivši muž Emine Jahović ZGRĆE MILIONE, a ne plaća ALIMENTACIJU! Ovo je konačna odluka suda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 22:14

SRAMOTA! Bivši muž Emine Jahović ZGRĆE MILIONE, a ne plaća ALIMENTACIJU! Ovo je konačna odluka suda!

Novi ugovor Mustafe Sandala nosi cifru od koje se zavrti u glavi!

Mustafa Sandal je turska muzička zvezda, ali i zaštitno lice mnogih brendova. Kako prenose mediji iz Istanbula, bivši suprug Emine Jahović upravo je potpisao jednogodišnji ugovor vredan milion dolara sa jednom golemom kompanijom.

Reč je o firmi koja se bavi izradom čeličnih vrata, najvećoj fabrici te vrste u Turskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << , koja se prostire na dvadeset hiljada kvadrata. Mustafa trenutno snima reklamnu kampanju za njih.

Pošto je posao unosan, a milion dolara je zavidna cifra, odlučio je da deo honorara donira žrtvama nedavnog zemljotresa na jugu zemlje, navode portali.

Popularni pevač, koji je prošle godine stao na "ludi kamen" sa Melis Sutšurup, u braku koji je propao je dobio dva sina.

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Međutim, bivši par nije u dobrim odnosima. Pevačica ga je tužila jer nije plaćao alimentaciju, on je njoj uzvratio kontratužbom tvrdeći da to nije istina, a sudili su se i zbog podele zajedničke imovine. Sud u Istanbulu je prošlog marta suspendovao slučaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.