ŠOK U TURSKOJ: Zvezdaš i Partizanovac SRUŠILI Fenerbahče Igora Kokoškova

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 18:20

ŠOK U TURSKOJ: Zvezdaš i Partizanovac SRUŠILI Fenerbahče Igora Kokoškova

Dobra utakmica.

Veliko iznenađenje u Turskoj košarkaškoj ligi. Bursa, koji je sa klupe predvodi bivši strateg Crvene zvezde Dušan Alimpijević je slavio protiv Fenerbahčea Igora Kokoškova sa 82:77.

Atletiko je i dalje prvi u Primeri, ali mora da se uozbilji, ako ne želi da izgubi titulu u finišu prvenstva. Večeras (21.00) gostuje Betisu, a kvota na dvojku je čak 2,50. S druge strane, kvota na keca, kao i na iks, je 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Betis - Atletiko Madrid.

Glavna figura u Alimpijevićevom timu bio je iskusni centar i bivši igrač Fenerbahčea, Oguz Savaš koji je sakupio 20 poena, a pratili su ga Manford sa 16 i Peters sa 14 poena uz 12 asistencija. Srpski internacionalac i bivši igrač Partizana Stefan Birčević je pobedi do prineo sa šest poena, uz sedam važnih skokova i jednu asistenciju.

Do kraja prvog dela takmičenja u Turskoj su ostala dva kola i Bursa će se za poslednje dve karte za Top osam boriti sa Bešiktašom i Gacijantepom koji imaju isto bodova, ali uz utakmicu manje. Sa druge strane, Fener će u završnicu sezone ući s druge pozicije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Heorhina Rodrigez, izabranica Kristijana Ronalda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.